Een cursus die eigenlijk verplicht zou moeten zijn voor elke ouder. Zo heb ik de dag toch wel ervaren. Van de kleine ongelukjes die snel te verhelpen zijn tot de serieuze dingen die je maar beter snel zou kunnen herkennen. Je wordt door Jos aan de hand meegenomen door het cursusmateriaal en vooral de vertaling naar de praktische dagelijkse dingen heb ik al zeer prettig ervaren.

Coen van der Kolk, Hoorn

Jos Martin van EHBO4kids werkt professioneel en is zeer mensgericht. Ze is flexibel in weet duidelijk waarover ze praat. We werken inmiddels al een flink aantal jaren met haar samen, ze schoolt bijna al onze gastouders. Dit gaat altijd tot ieders volle tevredenheid! Een aanrader als je een betrouwbare en zeer goed onderlegde EHBO aanbieder zoekt. Ze is solide en stabiel, komt haar afspraken altijd na en denkt mee. Super!

Wendy V., Lisse
Wen's Gastouderbureau

Langs deze weg wil ik je hartelijk danken voor de basiscursus kinder ehbo van vorige week. Ik vond dat je het heel goed deed en ik vile echt niet in slaap ook al was ik erg moe. Ik hoop bij deze tot het volgend jaar te kunnen zeggen op de bijscholing!

Sandra -W., Nieuwegein

Dank je wel voor de cursus. Het was heel leerzaam, je kunt boeiend vertellen. Super!

Nicole M., Amstelveen

Ik was zaterdag aanwezig bij de kinder EHBO cursus in Amstelveen. Graag wil ik doorgeven dat ik hieer erg veel heb geleerd en ook van heb genoten. De les werd gegeven door Jos Martin. Ik wil graag laten weten dat zij duidelijk, vriendelijk en ervaren overkomt. Hierbij geef ik haar mijn grootste complimenten. Ik hoop haar volgend jaar als docent bij de opfriscursus te hebben.

Bonnie J., Amstelveen

Iedereen was enthousiast over de cursus, dus mijn complimenten aan jou zoals je de les hebt gegeven. Erg leuk!

Astrid den D. Amstelveen

Dank je wel voor de twee hele nuttige avonden.

Suze V., Amstelveen

Bedankt voor de leerzame cursus kinder EHBO. Ik vond dat je het echt goed en leuk deed en wil ik je complimenteren! Je was motiverend, enthousiast en gedreven. Je komt “echt”over in je gedrg en houding, open, eerlijk en betrouwbaar, maar ook energiek en betrokken. Ik voelde me volledig “thuis”tijdends de les en dat is uitzondelijk, ik laat mezelf niet gauw zien. Je feedback was welgemeend, positief en gericht. Dank je wel voor de leuke en leerzame dag.

Ria B., Hoorn

EHBO4kids biedt je de mogeljkheid om goed te kunnen handelen als er een “ongelukje” gebeurd. In een dag krijg je veel theorie en er zijn duidelijke praktijkoefeningen, er is een actieve leersituatie en dat vind ik erg fijn. De theorie en praktijk wordt afgewisseld, daardoor blijf je scherp en leert meer. Ik weet nu wat ik moet doen als er iets gebeurt en beter nog wat ik vooral NIET moet doen in bepaalde situaties. Ik weet in ieder geval dat ik het kan en dat is fijn met een dochtertje van bijna twee jaar, die veel durft en ook elke dag wel een keertje valt. De basis cursus is een belangrijke en leerzame cursus. Ook de bijscholing vond ik fijn, door de herhalling gaat de stof meer in je eigen systeem zitten. Dit is een cursus die je volgt in de hoop het geleerde nooit nodig te hebben, maar die je een zeker gevoel geeft voor als je het toch een keertje nodig is.

Tamara K., Hoorn

Beide avonden waren heel leerzaam, het was leuk en mijn feed back is eigenlijk: “ga zo door”- Je doet het met veel enthousiasme en plezier, dat merk je echt.Het was dus ook helemaal niet zo zwaar als ik van tevoren gedacht had, Dank je wel!

Michelle P. Amsterdam

Complimenten nogmaals voor gisteren. Het was een erg leuke en leerzame dag.

Marloes de G. Oss

Wij zijn voor het vierde jaar op rij erg tevreden over je diensten. Je denkt mee en de communicatie verloopt erg voorspoedig. We merken dat je erg ervaren bent en veel praktijkvoorbeelden kunt delen, dit maakt de dag erg boeiend. Er is voldoende tijd voor eigen inbreng en af en toe een lolletje. Buiten dat het dus een informatieve dag is is het ook gewoon beregezellig.

Wederom bedankt en tot volgend jaar!

Laura J. Almere

Bedankt voor de prettige manier waarop jij mij les gegeven hebt. Er was altijd een fijne sfeer en ik er heb veel geleerd. Ik wens je veel geluk en gezondheid toe!

Agnues B Hoogeveen

Ik wil u ontzettend bedanken voor gisteren, ik heb ontzettend veel geleerd! Het Oranje Kruis mag dankbaar zijn om u in hun team te hebben, u geeft op een bijzonder prettige manier les en geeft mensen echt vertrouwen. Bedankt voor alles en tot volgend jaar.

Denise B. Schiedam

Onze ervaring is dat ze met haar ruime kennis & ervaring boeiend kan vertellen

Ada Abbekerk