Een BHV training bestaat uit twee componenten:

  1. EHBO deel door ehbo4Kids.
  2. Brand& Ontruiming door BHVsite.nl

Er is een uitstekend samenwerkings verband tussen ehbo4Kids en BHVsite.nl. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat 06-12207633.

Met een geldig EHBO diploma is er vrijstelling van deel 1. De training van deel 2 is 3 uur,  vanaf 6 personen incompany.

BHVsite.nl
BHVsite.nl verzorgt basis en herhalingslessen in Bedrijfshulpverlening, NIBHV gecertificeerd,  BHVsite  verzorgt ook VCA  en andere opleidingen.

Realistische beleving ( Maatwerk en scenario’s)
BHVsite.nl
is gespecialiseerd in cursussen op locatie. Hiermee onderscheidt de organisatie zich van andere BHV trainers. In overleg zetten zij een aantal bedrijfsspecifieke voorvallen in scene met geluid-, rook- en lichteffecten, waardoor er een grote realistische beleving ontstaat.

Een lotusslachtoffer beeld letsel uit in scenes waarbij mensen verwondingen oplopen.
Cursisten leren zo vanuit een realistische simulatie hoe ze in situaties moeten handelen. Ook komt zo aan het licht of de procedures in uw bedrijf goed te volgen zijn of aangepast dienen te worden.

Cursussen op eigen locatie of incompany
BHVsite.nl
verzorgt ook cursussen op eigen locatie in Zaandam en Wormer, zo ook in Barendrecht en Gouda. Ook dan past BHVsite.nl de praktijk oefeningen aan, aan de achtergrond van de cursisten, de opleidingen worden perfect verzorgd en zijn inclusief verzorging, boeken, en certificering.

Vakbekwame instructeurs
Alle instructeurs zijn gediplomeerd, vakbekwaam, enthousiast en hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van opleidingen!

Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met: info@BHVsite.nl of info@ehbo4kids.nl