EHBO4kids K.V.K. nummer 37144651:

EVEN VOORSTELLEN   

Mijn naam is Jos Martin, ik ben verpleegkundige met ruim 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg, tevens bevoegd Oranje Kruis EHBO kader instructeur, gespecialiseerd in kinder EHBO met reanimatie en gebruik AED conform de Nederlandse Reanimatieraad.

Ik geef landelijk in 18 verschillende plaatsen cursussen kinder EHBO, voor zowel particulieren als organisaties.

Ik geef de EHBO training als onderdeel van een volledige BHV cursus, in samenwerkingsverband met Mosch Veiligheid.

Kinder EHBO met reanimatie en AED met Oranje Kruis certificaat
Reanimatie cursussen en gebruik van de AED
BHV cursussen volgens het NIBHV


Tevens verzorgen wij de jaarlijkse verplichte bijscholing kinder EHBO en BHV bijscholing. De bijscholing is noodzakelijk  om het diploma geldig te houden en competent te blijven volgens de Oranje Kruis normen. *Lees de voorwaarden.

Het Oranje Kruis certificaat/diploma kinder EHBO is twee jaar geldig, * lees de voorwaarden en wordt verstrekt na het afleggen van een schriftelijke en praktische toets.

De kosten voor de scholing en bijscholing worden door veel zorgverzekeraars vergoed, ze vallen onder de aanvullende zorgverzekering. Gastouders kunnen de nota ook indienen als aftrekpost voor de inkomstenbelasting bij de inkomsten uit gastouderopvang.

Wij verzorgen een volledige BHV cursus (NIBHV) en bijscholingen voor organisaties/bedrijven. Hiervoor worden aparte prijs/locatie/plaats en datum afspraken gemaakt.
De basis cursus kinder EHBO is een vast onderdeel van de BHV cursus.