BHVsite.nl

BHVsite.nl is een bedrijf, gespecialiseerd in het verzorgen van cursussen in Bedrijfshulpverlening van het NIBHV, Nikta en BHVsite.nl, EHBO, EHBO Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis en reanimeren & AED van de Nederlandse Reanimatieraad, VCA opleidingen en vele anderen.

Realistische beleving ( Maatwerk en scenario's)

BHVsite is gespecialiseerd in cursussen op locatie. Hiermee onderscheidt de organisatie zich van andere BHV trainers. In overleg zetten zij een aantal bedrijfsspecifieke voorvallen in scene met geluid-, rook- en lichteffecten, waardoor er een grote realistische beleving ontstaat.

Een lotusslachtoffer beeld letsel uit in scenes waarbij mensen verwondingen oplopen.
Cursisten leren zo vanuit een realistische simulatie hoe ze in situaties moeten handelen. Ook komt zo aan het licht of de procedures in uw bedrijf goed te volgen zijn of aangepast dienen te worden.

Cursussen op eigen locatie

BHVsite verzorgt ook cursussen op eigen locatie in Zaandam en Wormer, zo ook in Barendrecht en Gouda. Ook dan past BHVsite de praktijk oefeningen aan, aan de achtergrond van de cursisten, die komen trainen, de opleidingen worden perfect verzorgd en zijn inclusief verzorging, boeken, en certificering.

 Vakbekwame instructeurs

Alle instructeurs zijn gediplomeerd, vakbekwaam, enthousiast en hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van opleidingen!

Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met: info@BHVsite.nl of info@ehbo4kids,nl